Si mund të paguaj?

- Pagesat e ofruara për momentin janë nëpërmjet Kartave te Kreditit ose Debitit (Nëse banka mundëson blerje online) dhe nëpërmjet pageses "kesh" në momentin e dorëzimit të produktit në adresën tuaj.


B
ëni dërgesa jashtë Tirane?

- Po, dërgesa jashtë Tirane është e mundur, por një kosto dërgese prej 250 Lek do të aplikohet për shërbimin e transportit.

Sa kushton dërgesa brënda Tiranës?
- Brënda Tiranës nuk ka kosto dërgese. E vetmja kosto që duhet të paguani është vetë vlera e produktit.

Si mund t'ju kontaktoj?
- Vizitoni këtë link për më shumë info -> https://rgb.al/pages/na-kontaktoni

Keni dyqan fizik?
- Jo. RGB, është krijuar me qëllim për të ofruar çmimet me të mira në treg për produktet e veta. Një nga mënyrat se si ne mbajmë kostot e ulta është duke mënjanuar dyqanet fizike si pikë shitje. Duke marrë parasysh thjeshtësinë e dërgesës në adresën tuaj, kemi vendosur t'ju ofrojmë ju çmimin më të mirë, shoqëruar më dorëzimin e produktit direkt në shtëpinë tuaj.

Nga vijnë produktet?
- Produktet vijnë direkt nga Europa nëpërmjet partneriteteve të krijuara prej shumë vitesh. Cilësia e produkteve është e cilësuar sipas standarteve Europiane dhe të gjitha produktet janë 100% origjinale.